Don´t dream your life, live your dream

Shopping sugen

Publicerad 2014-02-27 10:47:57 i Allmänt,

God morgon alla fina läsare ! :) 
Sitter med en kopp kaffe och söker massa jobb. Men tog en kort pause och tänkte blogga lite.
Sista lediga dagen idag, och är redan jätte rastlös, mörkt och kallt ute, ingen rolig dag att vara ute med hundarna på heller. Känner mig så shopping sugen så det finns inte.. Vill bara springa ner på stan eller åka till valbo och kika ! Finns ju så mycket fint i butikerna nu. Får se vad dagen har att erbjuda ;) hehe. Min bil har ju pajja också, så kan ju inte åka nånstans heller. :/ Ska fixa den i helgen, så lär väl spara pengarna tills dess. Tråkig dag ! 
Man blir aldrig nöjd tror jag, jobbar jag vill jag vara hemma, men jobbar jag inte vill jag jobba. Iallafall sånna här dagar. aja ska lägga mig framför tvn en stund och vila lite, innan jag ringer lite samtal bla till min chef.

Hoppas ni får en bra dag iallafall ! :)



Tatuering

Publicerad 2014-02-26 17:47:27 i make up,

Vad tycker ni om att göra en tatuering av mina hundars tassavtryck?
Jag tycker det är en fin och personlig grej ! Men jag har ingen ide var på kroppen jag ska sätta dom isf. Någon som har några ideer ? :)

Ledig dag :)

Publicerad 2014-02-25 17:54:58 i Allmänt,

Denna dag behövde jag ! Vårstädat balkongen och inne. Varit ute med hundarna på långpromenad i skogen och handlat och fixat Chivas försäkring, det fick bli Agria.
Nu har jag stått och lagat kycklinggryta och ris, hundarna har fått mat och vi ska snart gå och möta husse :) 

Hoppas ni har haft en bra dag :)
 
 
 

Shopping

Publicerad 2014-02-22 15:58:00 i Allmänt,

Idag fick det bli en shopping dag. Köpte glas färg för att måla om ett par ljushållare, textil färg och några leggings, och den efterlängtade tvålen som jag tänkt köpa hur länge som helst, men det blev aldrig av. Löddrande tvålen från palmolive, lucktar så himla gott och jag älskar att tvätta händerna nu ;) hehe.

Nu ska vi köpa hem lite god mat och hallon vitchoklad och vanilj kvarg och hem och mysa framför melodifestivalen :) 

 
 

Bröllop

Publicerad 2014-02-18 09:58:50 i Allmänt,

God morgon ! 
Neej ska inte gifta mig ;) utan vi har blivit bjudna på Linda och Manges bröllop i maj :) 
Det är min mammas mans dotter och hennes respektive. Dom ska köra med 60 tals tema, 
så det är lite udda, men ska bli roligt, något att se fram emot ! :) 
 
Nu skiner solen, man får vårkännslor ! 
Ska ut med mina doggisar nu och ta en kopp kaffe innan jag ska iväg och jobba
några timmar. sista veckan nu att jobba, vad jag vet. Ska bli lite skönt att vara ledig lite också faktiskt ! 
Få tid med hundarna, skulle vilja göra så mycket med dom nu när det börjar bli varmare och skönare och ljusare ute. 

Ha en bra dag ! 

Alla hjärtans dag :)

Publicerad 2014-02-14 18:27:12 i Allmänt,

Hejj :) Tog ledigt från jobbet idag ! Kände att jag ville vila en dag har jobbat 6 dagar i veckan nu i 3 månader, så ville vara hemma med djuren idag :) Min sambo var hemma med mig ! Vi var iväg och handlade grejer till min bil, mat och systemet för någon öl till köttet vi ska äta ikväll ! :) Va även och klippte klorna på lillen och köpte lite godis ! :) 
Åkte hem och tog en promenad och lekte med hundarna ! Sen gick vi ner på stan och tog en alla hjärtans dag lunch tillsammans ! Sen gick jag hem lite tidigare medans mattias satt kvar och kollade klart på hockeyn, Smög iväg till interflora köpte en ros och choklad innan jag gick hem och marinerade köttet och gjorde vitchoklad moss och vitchoklad pannacotta :D Sen kom Mattias hem med rosor också ! :) gulligt ! Nu sitter vi båda två vid datorerna haha och ska strax laga middag. Imorgon ska vi hem till hans hemort kilafors/bollnäs laga min bil lite och hälsa på hans mamma och åka förbi hans bror och gratta honom lite i efterskott ! :)
Jag önskar alla läsare vänner och familj en jättebra alla hjärtans dag ! ♥
 

Ny familjemedlem

Publicerad 2014-02-13 18:09:00 i Allmänt,

16 januari kom en ny familjemedlem hem till vårat hem. En liten chihuahua kille på 12 veckor.
Var Så himla blyg och försiktig i början men nu känner han sig hemma, tar för sig och leker med vår stoora hund och katt. Världens goaste lilla vän!  Kommer jättebra överens med alla här hemma. 
Den 3 mars börjar den här krabaten på valpkurs, men vi har redan börjat träna lite grunder här hemma, som sitt ligg och inkallning men även varsågod och ta fint ! Han börjar förstå och tycker att det är jätte roligt att få jobba lite för att få godis/mat :) Allt går jättebra en så länge, tränat på att vara ensam korta stunder och sover i sin egna säng, så duktigt :) vi ser fram emot attt han får en bra och rolig framtid hemma hos oss  :)

 
 

Om

Min profilbild

Hej! Jag heter Emelie och bor i Gävle tillsammans med min sambo och våra små hårbollar. Min blogg handlar mycket om min vardag, mina vänner, familj och mina mål och framgångar i livet.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela