Don´t dream your life, live your dream

GOTT NYTT ÅR !!

Publicerad 2014-01-01 01:00:00 i Resor,

Hoppas ni hade en bra nyår :)  Vi var somsagt i stockholm på Clarion sign , 5 rätters + dryckes paket mm, jag måste säga att jag tyckte maten var jätte dålig, bara vinet som var bra ;) 
Träffade mamma och Esa på dagen, shoppade, fikade och åt på resturang London och var upp en sväng på deras hotell och kikade. Var riktigt mysigt :)
Sen gick jag och mattias hem och badade och fixade oss. Sen gick vi ner till resturangen, fick in råfisk och ostron till förrätt, hummersoppa, och råt kött till varmrätt och nån äcklig pannacotta till dessirt. Verkade som maten var för "finare" folk, jag tyckte iallafall inte om det, Drack bara all vin vi fick in till varje rätt;) 
Vi gick iallafall vidare till mamma och Esas hotell drack lite drinkar med dom innan vi skulle tillbaka till hotellet för att gå upp på taket och fira in det nya året ! Var riktigt mysigt. Vi fick champagne och såg över hela stan ! 
Efter det gick vi ner på stan och mötte upp mamma igen och avslutade kvällen på MAX ! Var så hungriga !!:D Det var godare än maten på hotellet! 

 Maten på resturang London
Kläningen jag hade på nyår, ser ut som jag står och spänner ut bröstet, haha Men det gör jag inte ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hej! Jag heter Emelie och bor i Gävle tillsammans med min sambo och våra små hårbollar. Min blogg handlar mycket om min vardag, mina vänner, familj och mina mål och framgångar i livet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela